Over ons

Etagebouw is een specifiek onderdeel in de standbouw waar Etage-standbouw  Worm zich in heeft gespecialiseerd.  Inmiddels hebben we  een jarenlange ervaring met onze Etagestand op beurzen, nationaal en internationaal .

Met een Etagestand vergroot u niet alleen uw expositieruimte maar tevens creëert u een bijzondere stand die een indrukwekkende presentatie oplevert. Kortom: Exposeren op Niveau !

Onze Etagestand is van een  geanodiseerd  aluminium constructie  wat voor  een luxe uitstraling zorgt. Op de Etagestand heerst een ruimtelijke en rustige sfeer, ideaal voor zakelijke besprekingen met potentiële klanten.

Bij Etagestand Worm  heeft u geen probleem met  vast modules  hierdoor zijn  bijna alle ontwerpen mogelijk.  Tevens  kunnen we probleemloos de creatieve ideeën van uw ontwerper omzetten in tastbare en verantwoorde constructie . Van eenvoudig tot gecompliceerde, vanaf statische berekeningen tot aan de plaatsing !

De verhuur van onze Etagestand zijn inclusief opbouw/demontage. De prijs wordt mede bepaald door o.a het aantal m², ontwerp met meerdere trappen en/of diagonale elementen  en de locatie in of buiten Nederland.

Mede door onze specialisatie kunnen we u een interessante offerte aanbieden.

Bouwservice J. Worm is in 1992 opgericht, sinds 2002 is Etage-standbouw Worm hiervan een onderdeel.